آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا ادان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟ علیرضا دبیر: اگر برای پول بخواهید کشتی بگیرید قطعا به مدال المپیک نخواهید رسید | مگر تختی برای پول کشتی گرفت؟ + فیلم پایان کار مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی تنیس کشور در مشهد + فیلم حمله تند علیرضا دبیر به شبکه معاند+ ویدیو مدیرعاملی تاجرنیا در استقلال قطعی شد خارجی‌ترین تیم تاریخ استقلال با ۷ غیرایرانی ویدیوی هایلایت گل‌ها و عملکرد منیر الحدادی دست رد تراکتور به پیشنهاد ۲ میلیون دلاری سپاهان غرامت‌های سنگین مورینیو پایان زودهنگام کار رشفورد در بارسلون انفجار اینستاگرام المپیاکوس | طارمی یونانی‌ها را میلیونی کرد + عکس پاداش میلیاردی در انتظار استقلالی‌ها تایید حدادی از ایفمارک اسپانیا اینفانتینیو، مهمان ویژه فینال کافا شکایت ۲۰ میلیاردی منتظر محمد از استقلال رضایت ساپینتو از اردوی استقلال در جزیره کیش تراکتور تعطیل شد
سرخط خبرها

بمب نقل و انتقالات در دبی ترکید؟| استقلال-گوچی؛ ازشایعه تا واقعیت

  • کد خبر: ۶۹۴۱۴
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
بمب نقل و انتقالات در دبی ترکید؟| استقلال-گوچی؛ ازشایعه تا واقعیت
احتمال حضور قوچان‌نژاد در جمع آبی‌پوشان تهرانی از همیشه بیشتر شده و حالا شنیده می‌شود حضور توامان گوچی و فرهاد مجیدی به دبی بی دلیل نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، سفر هم‌زمان فرهاد مجیدی و رضا قوچان‌نژاد به دبی، بار دیگر بازار شایعات حضور گوچی در لیگ ایران را داغ کرده و این‌بار به نظر می‌رسد مهاجم دورگه فوتبال کشورمان را باید با پیراهن آبی تصور کنیم. قرارداد گوچی با باشگاه زووله تا کمتر از یک‌ماه دیگر به پایان خواهد رسید. درحالی‌که از رضا گوچی به عنوان یکی از بمب‌های نقل‌و‌انتقالات تابستانی فوتبال ایران نام برده می‌شود، حضور تقریبا هم‌زمان او و مجیدی در امارات باعث شد تا شایعاتی درباره مذاکره فرهاد با این بازیکن سرشناس مطرح شود و اینکه ممکن است او فصل آینده شاگرد فرهاد مجیدی شود.

 

عکس‌های گوچی در سواحل دوبی و همچنین سفر مجیدی به دوبی در همان زمان باعث شد که چنین‌گمانه‌زنی‌هایی به وجود بیاید. این خبر‌ها در‌حالی منتشر شده که سایت معتبر ترانسفرمارکت قیمت مهاجم سابق تیم ملی را ۴۱۳‌هزار دلار برآورد کرده و استقلال برای جذب او با توجه به قیمت روز دلار – حدود ۲۳‌هزار تومان‌– باید در حدود ۹.۵‌میلیارد تومان هزینه کند و باید دید استقلال در‌صورتی‌که واقعا برنامه‌ای برای جذب این مهاجم داشته باشد، امکان پرداخت چنین‌رقمی را دارد؟ نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد، ترافیک در خط حمله استقلال است.

 

دیاباته، مطهری، قایدی و رمضانی مهاجمان فعلی استقلال هستند و بعید است مجیدی، رضا گوچی را برای نیمکت‌نشینی به تیمش بیاورد و احتمالا باید با یکی از مهاجمان فعلی تیمش خداحافظی کند که هنوز معلوم نیست خروجی استقلال در خط حمله، چه بازیکنی خواهد بود. البته مجیدی هنوز فهرست خروجی تیمش را به مدیران باشگاه نداده است. این‌همه در‌حالی است که دیاباته به احتمال زیاد پایان این فصل از جمع آبی‌پوشان جدا خواهد شد و آرمان رمضانی هم باتوجه به نارضایتی هواداران، از همین حالا باید دنبال یک تیم جدید برای خودش باشد. در‌این‌صورت فقط مهدی قایدی و ارسلان مطهری به‌عنوان مهاجم تخصصی در جمع آبی‌پوشان باقی خواهند ماند و به نظر می‌رسد جذب گوچی برای آبی‌ها چندان غیرمنطقی نباشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->